Info

Info

Read in English - Lire en français

DATUM EN OPENINGSTIJDEN
Sunrise Festival vindt plaats op 23, 24 en 25 Juni 2017.

OPENINGSTIJDEN SUNFIELDS CAMPING
Sunfields Camping opent op vrijdag 23 juni om 16:00u en sluit op maandag 26 juni om 12:00u.

Sunfields Camping check-in:
Vrijdag 23 juni - 16:00u tot 00:00u

Sunfields Camping check-out:

Maandag 26 juni - tot 12:00u

OPENINGSTIJDEN FESTIVAL
Vrijdag 23 juni - 19:00u tot 01:00u
Zaterdag 24 juni - 12:00u tot 01:00u
Zondag 25 juni - 12:00u tot 00:00u

ADRES
Sunrise Festival vindt plaats op het recreatiedomein De Lilse Bergen. GPS adres: Beersebaan, 2275 Lille. Schakel vanaf hier de navigatie uit en volg de borden “Sunrise Festival".

MINIMUM LEEFTIJD
De minimumleeftijd voor Sunrise Festival en Sunfields Camping is 16 jaar, maar ook als je 16 jaar wordt in 2017 wordt je toegelaten. ID is verplicht en controle hierop is zeer streng. Regel: als je geboren bent in 2001 of eerder dan mag je naar binnen, dus ook als je nog 16 moet worden na Sunrise Festival in 2017. Iedereen geboren in 2002 of later wordt de toegang tot het festival geweigerd, zelfs bij begeleiding van een volwassene.

HOW TO GET THERE
Openbaar vervoer
Kom je met de trein?
Blijf je het hele weekend bij Sunrise Festival? Reis naar het station van Turnhout en maak gebruik van de pendeldienst naar Sunrise Festival. Ontdek de snelste manier om te reizen naar Sunrise Festival vanaf jouw locatie op www.nmbs.be.

Meer info?
Kijk op www.delijn.be voor alle dienstregelingen om zelf jouw ideale traject te bepalen.

Kom je met de auto?
GPS: Beersebaan, 2275 Lille. Schakel vanaf hier de navigatie uit en volg de borden “Sunrise Festival Parking".

Parking
De locatie heeft een ruime parkeergelegenheid, op loopafstand van Sunrise Festival en kost 10 EUR. Laat geen waardevolle spullen achter in de auto. Ondanks dat er toezichthouders aanwezig zijn op het parkeerterrein kan de organisatie in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor schade of diefstal op het parkeerterrein.

Kiss & Ride Area
Er is een Kiss & Ride area aanwezig waar je kan worden afgezet of opgehaald, welke is gesitueerd aan afrit 22 "Beerse" (E34), vlakbij Sunrise Festival. Let op: je kan uitsluitend worden afgezet en opgehaald bij deze Kiss & Ride area. De politie zal hier op toezien.

Kom je met de fiets?
Makkelijk! Volg de fietsborden naar De Lilse Bergen (Gierle) en parkeer jouw fiets gratis vlakbij de hoofdingang. Volg vervolgens de borden naar het festival. De organisatie is in geen enkel geval aansprakelijk voor schade of diefstal dus maak je fiets zeker goed vast.

PINAUTOMATEN
Je kan geen cash geld pinnen op het festivalterrein maar wel munten en merchandise met je bankkaart afrekenen (Maestro, Mastercard en Visa worden aanvaard). We adviseren je hoe dan ook om voldoende cash geld mee te nemen.

MUNTEN
Consumpties (eten/drinken) worden afgerekend met munten, zowel op het festival als op de camping. Munten kan je kopen bij één van de vele kassa's verspreid over het terrein. Ongebruikte munten worden niet teruggenomen en niet terug betaald.

KLUISJES
Zowel op Sunfields Camping als Sunrise Festival zijn kluisjes aanwezig. De huur van een kluisje op Sunfields Camping kost 10 EUR voor het hele weekend met een borg van 5 EUR, welke je weer terug krijgt na het inleveren van jouw kluissleutel. Kluisjes op het festivalterrein (zaterdag en zondag) zijn te huur voor 6 EUR, tevens met een borg van 5 EUR, welke je weer terug krijgt na het inleveren van jouw kluissleutel. Bij verlies van je sleutel zal je pas in de week na het festival contact kunnen opnemen met de verhuurfirma van de kluisjes. Kluisjes worden op het festival zonder sleutel niet geopend, hou deze dus goed bij je!

CAMPING INFO
Uitsluitend bezoekers met een geldig ticket worden toegelaten op Sunfields Camping.

 • Weekendbezoekers krijgen hun weekendbandje(s) na het scannen van hun tickets. Geen geldig ticket = geen toegang. Let dus op met tickets te kopen op de zwarte markt of bij zwart handelaars op de toegangswegen naar het festival!
 • De organisatie van Sunrise Festival heeft een aantal regels opgesteld om de veiligheid op Sunfields Camping te garanderen. Bij het overtreden van deze regels zal je de camping moeten verlaten en wordt je ook uitgesloten van het festival.
 • Gas- en kookapparatuur is niet toegestaan op Sunfields Camping. Wegwerp barbecues zijn verkrijgbaar op de camping en is er een BBQ area aanwezig (geen barbeque in de buurt van je tent dus!)
 • Het is toegestaan eten en drinken mee te nemen naar Sunfields Camping. Let op: maximaal 6 blikjes bier (max. 50cl per blik) en 6 blikjes of flesjes (plastic) frisdrank/energie drank (max. 50cl per blik) per persoon. Likeuren en overige sterke dranken zijn niet toegestaan. Glazen flessen en reeds geopende flessen zijn niet toegestaan.
 • Het eten/drinken van meegebrachte consumpties is uitsluitend toegestaan op Sunfields Camping en niet op het festivalterrein.
 • De kampeerruimte is beperkt. Let er op dat de grootte van de tent maximaal wordt benut. Neem je bijvoorbeeld een tent mee voor 5 personen dan dien je hier met 5 personen in te slapen.
 • Het is mogelijk eten en drinken te kopen in de Sunfields Camping shop.
 • Op Sunfields Camping zullen tevens gratis toiletten beschikbaar zijn.


FACILITEITEN
Sunfields Camping zet alles op alles om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Hieronder vindt je de faciliteiten:

 • Info Point - hier kan jij het hele weekend terecht met al jouw vragen en zal je zo goed mogelijk worden geholpen om jouw verblijf op Sunfields Camping onvergetelijk te maken.
 • Toiletten - gratis en worden met regelmaat gereinigd. Wildplassen is niet toegestaan!
 • Showers - helemaal fris en fruitig! Voor 2 munten kan je genieten van een warme douche op Sunfields Camping. De douches worden met regelmaat gereinigd.
 • Volley- + Voetbalveld - yes! Jullie kunnen volley- en voetballen! Het is toegestaan om jouw eigen volley- of voetbal mee te nemen. Ben je 'm vergeten? Geen probleem. Bij het Info Point kan je ze ook huren voor 5 EUR borg welke je, nadat je 'm hebt ingeleverd, weer terug krijgt.
 • BBQ area - speciaal voorzien om op een gezellige en veilige manier te BBQ'en!
 • Telefoon Oplaadstation - er is een telefoon oplaadstation aanwezig voor alle mobiele telefoons.
 • Festival Brigade - aanwezig op Sunrise Festival! Zij zullen jou bijstaan wanneer je hulp nodig hebt met bijvoorbeeld het opblazen van jouw luchtmatras of het opzetten van jouw tent.
 • Foodstands + Bar - op Sunfields Camping zijn diverse food stands aanwezig en uiteraard ook een bar.
 • Sunfields Camping Shop - iets vergeten? Geen stress! De camping shop heeft alle basis benodigdheden die je nodig hebt: wegwerpbarbecues, luchtbedden, pompen, zaklampen, tampons, condooms, ...
 • Kluisjes - op Sunfields Camping zijn kluisjes aanwezig. De huur van een kluisje kost 10 EUR voor het hele weekend met een borg van 5 EUR welke je weer terug krijgt na het inleveren van jouw kluissleutel. Deze kluisjes zijn te vinden bij het Info Point.
 • EHBO - voel je je niet lekker of merk je dat iemand in je omgeving niet wel is, aarzel dan niet om de medische hulppost te bezoeken of de stewards van de camping te verwittigen.


NOG MEER VRAGEN?

Kijk eerst even op de website. Heel veel informatie kan je daar vinden: www.sunrisefestival.be. Het antwoord op je vraag nog steeds niet gevonden? Stuur een e-mail naar: info@sunrisefestival.be. Hou er alsjeblieft rekening mee dat het tijd kan kosten om alle e-mails te beantwoorden. Wij zullen onze uiterste best doen jou zo snel mogelijk te helpen!