28 29 30 juni 2024 De Lilse Bergen Gierle

Algemeen

Wanneer vindt Sunrise plaats?

Wanneer vindt Sunrise plaats?

Sunrise Festival vindt plaats in het weekend van 28, 29 en 30 juni in 2024.

Waar vindt Sunrise Festival plaats?

Op het recreatiedomein van De Lilse Bergen, in het hart van de mooie Kempen.

GPS-adres: Beersebaan, 2275 Gierle.

De Lilse Bergen

De Lilse Bergen

Met een locatie als De Lilse Bergen heeft Sunrise een unieke thuishaven. De Lilse Bergen is een prachtig recreatiedomein in het hart van de Kempen, gelegen in een bosrijk gebied met in het midden van het domein een gigantisch meer, omgeven door een fijn zandstrand.

Een centrale ligging, de makkelijke bereikbaarheid via de E34 op slechts een half uurtje van Eindhoven of Antwerpen, ruime parkeermogelijkheden en vlotte bereikbaarheid via een strak mobiliteitsplan, dus dé ideale locatie voor de aftrap van de zomer!

De Lilse Bergen
2275 Gierle
België

Openingsuren Sunrise Festival

SUNRISE FESTIVAL

Vrijdag 28 juni: 14:00u - 01:00u (toegang tot 0:00u)
Zaterdag 29 juni: 12:00u - 01:00u (toegang tot 0:00u)
Zondag 30 juni: 12:00u - 00:00u (toegang tot 22:00u)

Hoe oud moet ik eigenlijk zijn?

De minimumleeftijd voor Sunrise Festival en Sunfields Camping is 16 jaar. Geen nood, ook als je in 2024 16 jaar wordt mag je al komen meefeesten. Een ID is wel verplicht en controle hierop is zeer streng, dus wees gewaarschuwd.

Welke muziek mag ik verwachten?

Op Sunrise Festival brengen deze ultieme kleppers voor ieder wat wils: Urban & Hiphop, Hardstyle, Techno, Drum & Bass, House, Retro... Allemaal komt het aan bod!

Drugsbeleid

Sunrise Festival is een Zero Tolerance evenement. Dit betekent dat alle soorten soft- en harddrugs zijn verboden. Let op: de politie zal hierop controleren. Als er drugs bij jou worden gevonden, kan dit resulteren in een onmiddellijke boete en ontzegging tot het volledige festival.

Mag ik mijn medicijnen mee naar binnen nemen?

Ja hoor, wel op vertoon van een doktersattest en in een ongeopende verpakking.

Algemene regels en voorwaarden

Bij het bestellen van jouw ticket dien je eerst akkoord gaan met de algemene voorwaarden (deze lees je hier). Als je niet akkoord gaat, zal je niet in staat zijn om een ticket te kopen.

Tickets & Toegang

Tickets

Voor alle vragen omtrent tickets bezoek je de helpdesk van Paylogic.

Tickets kopen of doorverkopen

Kan je op het laatste nippertje écht niet meer of wil je juist toch nog de gelukkige zijn die een ticket voor een uitverkochte dag of weekend Sunrise in z'n zak kan schuiven? Dan is doorverkopen nú mogelijk!

Er zijn 2 platforms om jouw ticket door te verkopen of over te kopen:
1) Resell van See Tickets (officiële ticketpartner Sunrise Festival)
2) Ticketswap

RESELL TICKETS

Om je ticket voor doorverkoop aan te bieden ga je naar je bestelling via de link “Mijn bestelling beheren”, die je hebt ontvangen in de bevestigingsmail. Kan je die e-mail niet meer vinden? Laat ‘m dan opnieuw versturen via deze link.

Klik op “Aanvullende acties” en vervolgens op “Doorverkopen”.

Zodra je de prijs hebt gekozen waaraan jij jouw tickets wilt verkopen, klik je op “Bevestigen”.

Let op en voorkom oplichting: dit zijn de enige 2 officiële platforms om je tickets te kopen of door te verkopen. Koop je toch tickets via een andere partij dan deze 2, dan kunnen we de geldigheid van jouw ticket niet garanderen.

Bevestigingsmail of ticket kwijt?

Geen stress! Ga naar consumer.paylogic.nl/tickets; hier kan je je bevestigingsmail opnieuw opvragen!

Wanneer ontvang ik mijn ticket?

De tickets worden pas op 17 juni uitgestuurd om ticketfraude te voorkomen.

Ik heb mijn tickets ontvangen, maar mijn lockerticket zit er niet bij?

Kocht je een locker? Dan zal je enkele dagen voor het festival extra info krijgen van Mobile Locker op het e-mailadres waarmee je je tickets aankocht.

Voor al je vragen over lockers: mail naar sunrise@mobilelocker.eu.

Ik heb een Weekend ticket maar wil upgraden naar Weekend XL

Wil jij nog langer op de Sunfields Camping blijven dan eerst gepland? Dan kan je nu ook je Weekend ticket upgraden naar een Weekend XL!

Om jouw ticket te ruilen, ga je naar jouw bestelling via de link "Mijn bestelling beheren" die je in de bevestigingsmail hebt ontvangen.

Als je de e-mail niet kunt vinden, kun je hem hier opnieuw laten versturen: https://account.paylogic.com/i-lost-my-tickets

Klik dan op "Aanvullende acties" en vervolgens op "Tickets wijzigen".

Dan vraagt het systeem jou welk(e) ticket(s) jij wilt inwisselen. Wanneer je het ticket dat je wilt inwisselen bevestigt, zie je op de volgende pagina de mogelijkheid om je nieuwe ticket te kopen. Je hoeft enkel het verschil te betalen tussen je oude en je nieuwe ticket.

Wat houdt VIP in?

Met een VIP ticket krijg je toegang tot het VIP deck, VIP bar (consumpties niet inbegrepen), VIP toiletten en een VIP ingang.

Kan ik binnen / buiten wanneer ik wil?

Goed nieuws! Met een campingbandje kan je Sunrise Festival verlaten en later weer betreden. Heb je geen campingbandje, dan geldt binnen = binnen en buiten = buiten.

OPENINGSUREN SUNRISE FESTIVAL
Vrijdag 28 juni: 14:00u - 01:00u (toegang tot 0:00u)
Zaterdag 29 juni: 12:00u - 01:00u (toegang tot 0:00u)
Zondag 30 juni: 12:00u - 00:00u (toegang tot 22:00u)

Mijn ticket is al gepersonaliseerd, maar wil het laten overnemen door een vriend. Kan dat?

Geen probleem: neem contact op met Paylogic en zij wisselen de naam voor jullie!

Cashless

Hoe kan ik mijn cashless account opladen?

Sunrise = volledig cashless! Geen wachtrijen meer bij de kassa en meteen je favoriete drankje halen bij de bar zodra je arriveert? Het kan!

CASHLESS TOP UP

Bereikbaarheid

Met de auto

MET DE AUTO?
GPS-adres: 'Sunrise Festival Parking'. Volg de borden 'Sunrise Festival' en neem vervolgens enkel afrit 21 of 23.

SUNRISE FESTIVAL - PARKING

PARKEREN
Parkeer je auto op loopafstand van het festival. Meer informatie omtrent de prijzen vind je hier terug. Het is verstandig om je ticket op voorhand te kopen en kom met zoveel mogelijk personen per auto: dan kan het feestje gelijk beginnen! Als je het parkeerterrein verlaat en weer wilt betreden, moet je opnieuw betalen.

Laat geen waardevolle spullen achter in de auto. Ondanks dat er toezichthouders aanwezig zijn op het parkeerterrein kan de organisatie in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor schade of diefstal op het parkeerterrein. Let op: drankje op? Fix een Bob! Wij willen jullie graag de volgende editie weer heelhuids terugzien!

KISS & RIDE AREA
Heb je een privé chauffeur of chauffeuse? Doe je goed! Laat je dan (liefst met al jouw vrienden) afzetten bij het Kiss & Ride punt. Voer 'Sunrise Festival - Kiss & Ride' in via Waze en voila, we zijn vertrokken!

SUNRISE FESTIVAL - KISS & RIDE

Met de fiets

Goed bezig! Volg de pijltjes naar Sunrise, De Lilse Bergen (Gierle) en parkeer jouw fiets gratis vlakbij de hoofdingang. De fietsenparking is enkel te bereiken via de Strandweg (kant Heihoeve) en Hemeldonk. De andere kant is afgesloten, hou hier rekening mee. Fietsen die buiten de voorziene zones worden geplaatst, worden verwijderd door de politie.

Openbaar vervoer

Blijf je het hele weekend op Sunrise Festival? Ontdek via www.nmbs.be en www.delijn.be jouw snelste route richting Sunrise Festival.

DE LIJN

Halte P+R Gierle (lijn 111, lijn 200)

NMBS

Station van Herentals, Tielen of Turnhout

International Travel

Are you planning to visit Sunrise Festival from another country by plane? The best way to get to the festival is by traveling through Brussels National Airport or Charleroi Airport. From there you can take the public transport easily:

- Website Eindhoven Airport (Nederland): www.eindhovenairport.nl
- Website Brussels Airport (Zaventem): www.brusselsairport.be
- Website Brussels South Airport (Charleroi): www.charleroi-airport.com

- Public transport: Eurostar or SNCB International

Sunfields Camping

Openingsuren Sunfields Camping

SUNFIELDS CAMPING CHECK-IN
Donderdag 27 juni: 12:00u - 00:00u
Vrijdag 28 juni: 09:00u - 00:00u
Zaterdag 29 juni: 09:00u - 16:00u
Zondag 30 juni: 09:00u - 14:00u

SUNFIELDS CAMPING CHECK-OUT
Maandag 1 juli tot 12:00u

Overnachten op Sunrise?

Om veiligheidsredenen is het enkel toegelaten om te overnachten op Sunfields Camping. Wildkamperen of overnachten in een auto, caravan... is verboden.

Is een Sunfields Camping ticket inbegrepen wanneer ik een accommodatie aankoop?

Nee, een Sunrise Festival ticket én Sunfields Camping ticket zijn niet inbegrepen wanneer een accommodatie aangekocht wordt. Deze moeten dus apart gekocht worden om toegang tot het festival en de camping te verkrijgen.

Is er kokend water beschikbaar op de camping?

Er is geen kokend water beschikbaar op de camping, dus we raden aan om zelf een gasvuurtje mee te nemen.

Gas-, kookapparatuur en wegwerpBBQ's zijn toegestaan (let op: maximaal 250 gram).

Mag ik eigen eten en drinken meenemen?

Jazeker! Op de camping staat op eten en water geen limiet, op frisdrank en alcohol wel: maximaal 6 blikjes alcoholische drankjes (max. 50cl en 8% per blik) en 6 blikjes of flesjes (plastic) frisdrank/energie drank (max. 50cl per blik) per persoon. Je hebt maar eenmaal toegang tot de camping met de maximaal toegestane hoeveelheid. Likeuren en overige sterke dranken zijn niet toegestaan, glazen en geopende flessen trouwens ook niet.

Kan ik bij mijn vrienden liggen op de camping?

Yes! Zorg er wel voor dat jullie tegelijkertijd aankomen. Als dat echt niet lukt, dan lig je sowieso niet veraf, want iedereen slaapt op één grote, geüpgradede camping!

Vrijwilligers

Kan ik komen helpen als vrijwilliger tijdens Sunrise?

Spijtig genoeg is het niet mogelijk om op individuele basis als vrijwilliger te werken op Sunrise Festival. Maar niet getreurd, zit jij bij een vereniging, neem dan contact met ons op via info@sunrisefestival.be

Kan ik met mijn vereniging komen helpen tijdens Sunrise?

Zeker, stuur een mail naar info@sunrisefestival.be om jullie vereniging aan te melden.

Toegankelijkheid voor mindervaliden

Ben ik welkom met een rolstoel op Sunrise?

Natuurlijk! We proberen het terrein zo rolstoelvriendelijk mogelijk te maken en voorzien aangepaste toiletten, maar houd er wel rekening mee dat bepaalde delen onverhard zijn en dat het een natuurgebied blijft waarin het terrein oneven en zanderig kan zijn.

Meer info kan je hier vinden.

Ik heb nog steeds een vraag

Pers

Wil je als pers het festival bezoeken? Stuur dan een e-mail naar info@sunrisefestival.be, stel jezelf voor en leg kort uit wat precies je idee is.

Tickets

Voor alle vragen omtrent tickets bezoek je de helpdesk van Paylogic.

Organisatie

Heb je algemene vragen over het festival? Stuur ons dan een mailtje: info@sunrisefestival.be

Hou er alsjeblieft wel rekening mee dat het even tijd kan kosten om alle mails te beantwoorden.

Met cookies werkt deze website vlot en kunnen we u inhoud op maat tonen. Als u verder surft of op "Ja, ik accepteer cookies" klikt, dan aanvaardt u deze cookies. Meer informatie